Dave Samson

Sport zit simpelweg in mijn dna en is mijn grootste passie!

 

Al vanaf mijn kinderjaren loopt sport als een rode draad door mijn leven en heb ik menig sport dan ook wel beoefend van voetbal tot tafeltennis van thai-boksen tot skateboarding en nog veel meer. Sport in het algemeen is voor mij fun en ontspanning en ik kan gewoon niet zonder. Sinds 1995 doe ik aan Fitnesstraining en vlak daarna heb ik het besluit genomen om van mijn hobby mijn werk te maken.

 

Na het behalen van mijn eerste opleiding Fitvak A volgden vele opleidingen en cursussen zoals Fitvak B, Fitvak Personal trainer, AALO Personal Trainer, Trx-trainer, Kettlebell-trainer, Swiss en Bosuball Stability trainer, Voedingsconsulent en RPM Spinning-instructeur.

 

Na het behalen van mijn eerste opleiding ben ik direct begonnen als fitnessinstructeur en groepsles-instructeur tegelijkertijd ben ik begonnen met mijn opleiding Personal trainer en ben ik na het behalen van dit diploma gelijk aan de slag gegaan als Personal trainer wat ik inmiddels na ruim 15 jaar nog steeds met groot plezier doe.

 

Ik ben een allround-trainer, van alle markten thuis of het doel nu gewichtsverlies, core-stability, revalidatietraining of sportspecifieke training betreft ik doe het met alle plezier.

 

Mijn specialisaties zijn sportspecifieke-training en revalidatietraining.

Met mijn afgeronde opleiding tot Voedingsconsulent begeleid ik ook op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding. Gezonde voeding is de sleutel voor het behalen van vele verschillende doelstellingen

 

Training geven is mijn passie en met mijn kennis, jarenlange ervaring, enthousiasme en persoonlijke aandacht kan ik iedere (top)sporter ongeacht het niveau helpen zijn of haar doelstelling te behalen.