Urban training Tilburg centrum

Urban TrainingEen training in de stad, onderbroken door verschillende oefeningen. U ervaart de motiverende werking van een groepstraining. We gebruiken naast zwaartekracht en uw eigen lichaamsgewicht, allerlei elementen die in de stad aanwezig zijn, zoals paaltjes, trappen, hekjes, stoepranden en speelveldjes. Omdat iedereen op zijn eigen niveau traint, is deze workout erg uitdagend en inspirerend en vooral ook geschikt voor iedereen.

Voor wie is het?
Voor iedereen die kennis wil maken met MvB TRAINING is deelname aan een Urban Training erg geschikt. Maar ook als u liever niet alleen, maar graag in een groep wilt trainen, dan is een Urban Training echt iets voor u.

Waar wordt er getraind?
In het centrum van Tilburg en Hilvarenbeek geef ik deze trainingen. Bij voldoende deelname (minimaal 6 personen) is een Urban Training op andere locaties ook mogelijk.

Wat kost het?
Deelname aan de Urban Training kost €7,50 per training per persoon. We trainen dan een uur en de training gaat door bij minimaal 6 personen.

Waar kan ik me aanmelden?
Stuur mij een e-mail of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek.