ACTIVITEITEN

Doelgericht trainen en bewegen met alle aandacht voor u! Gezond afvallen, Conditie verbeteren, spierkracht versterken, functional training, core stability. Maar ook als u met uw sportteam, bedrijf, familie en/of kinderfeestjes een uitdagende activiteit zou willen bent u bij ons aan het juiste adres.


Voor onze activiteiten maken wij een 'op maat' programma dat afgestemd is op uw wensen, doelen en mogelijkheden. Onze samenwerking met diverse specialisten zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Plezier, persoonlijke aandacht en uitdaging zijn voor ons erg belangrijk. Alles is mogelijk tijdens onze activiteiten. Button: vraag nu uw informatie aan.

Teamtraining

Bootcamp kinderfeest

Kom een keer proeftrainen

Wilt u eens ervaren hoe het is om deel te nemen aan een van onze trainingen, kunt u eenmalig eens komen proef trainen om te proberen of het u bevalt en of u een goed gevoel hebt bij onze manier van training geven en of u er genoeg voldoening uithaalt. Uiteraard is deze training geheel gratis en bent u daarna tot niets verplicht.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Fitmanager app die u kunt downloaden in de App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites