FITNESS IN COMPANY

Samen sta je sterk, sport verbindt!

Collega's beter leren kennen, elkaar motiveren en wedstrijden winnen. Wie wil dat niet? Samen sporten zorgt voor een betere teamspirit en teambuilding. Samen vormen we een team dat met en voor elkaar door het vuur gaat. Een kracht waar ieder bedrijf baat bij heeft.

Haal nu uw eigen Personal Trainer in huis. De trainers van
MvB TRAINING zullen een op maat gemaakt programma samenstellen, afgestemd op uw wensen als werkgever en/of in overleg met uw personeel. Leuk als eenmailge activiteit of nog beter en succesvoller als vast programma voor uw werknemers.

Teambuilding

Bedrijfssportprogramma's dragen bij aan teambuilding. Met ons aanbod van beweging en sporten leren collega's beter samenwerken en elkaar begrijpen. Op het veld is iedereen gelijk: van hoog tot laag en binnen verschillende afdelingen. De team spirit wordt beter, je hebt meer voor elkaar over. En: die ene keer per week ben je beter dan je eigen baas! Een voorbeeld zou kunnen zijn: Met een groep medewerkers iedereen voor te bereiden op deelname aan een groot sportevenement: een challenge. Medewerkers trainen een aantal weken, om uiteindelijk een topprestatie te leveren.

Energie

Sport motiveert. Medewerkers moeten niet alleen mentaal en emotioneel in topvorm zijn, maar ook fysiek. Onze sportprogramma's dragen bij aan energiekere medewerkers. Uw personeel is meer ontspannen, fitter en productiever als ze sporten. Uit onderzoek blijkt dat sporters ook productiever zijn op het werk dan niet-sporters: 72% besteedt zijn tijd efficiënter en 74% kan beter omgaan met de werkdruk.

Hoe draagt sport bij aan meer energie?

  • Door met een groep collega's een aantal trainingen te volgen. Door personeel kennis te laten maken met een nieuwe sport, waardoor ze nieuwe vaardigheden leren en de kans op blessures en ziekteverzuim veel kleiner wordt.
  • Personeel met meer energie zal productiever zijn tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.
  • Gemiddeld gaat 61% van de deelnemers door deelname aan het bedrijfssportprogramma vaker sporten.
  • Gemiddeld is 65% bewuster geworden van de hoeveelheid lichaamsbeweging die ze wekelijks hebben.
  • Eigenlijk alleen maar voordelen die aangeven waarom je zou moeten deelnemen.

Wil jij starten met Functional Training

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites