ONZE BOOTCAMP

Sporten in de buitenlucht. Daar zijn we bij MvB TRAINING goed in. Op verschillende locaties in Tilburg en Hilvarenbeek, organiseren wij onze verschillende bootcamps. Deze zijn altijd op fiets- en (hard)loopafstand bij jou in de regio.


Ben jij een startende sporter?
Schrijf je dan snel in voor onze bootcamp en vraag nu de gratis proefles aan

Full Body Bootcamp

Urban Bootcamp

Boks Bootcamp

Team Bootcamp

Bij voldoende deelname (minimaal 6 personen) zijn al onze bootcamps ook mogelijk op uw bedrijf, of op andere locaties. Denk hierbij aan voetbalteams, hockey-elftallen, vriendengroepen, bedrijven en alle overige verenigingen

 

Special Bootcamps

Regelmatig bieden wij special bootcamps aan. Deze zijn gericht op speciale evenementen, bepaalde seizoengerelateerde bootcamps of gewoon omdat het leuk is zo nu en dan een andere bootcamp te ondervinden. Ook ontstaan er regelmatig challenges waaraan iedereen mee kan doen om je op die manier weer eens op een andere manier uit te blijven dagen. Mooi voorbeelden hiervoor zijn doelgericht trainen naar een hardloop-evenement of obstacle run. Een bootcamp met DJ. Een bootcamp van 2 of 3 uur en een burpee- en planking-challenge. Check regelmatig onze website en onze fitmanager-app voor meer informatie. Ook onze trainers zullen deze special bootcamps kenbaar maken tijdens de reguliere bootcamps.

 

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites