BOKS BOOTCAMP

De Boks Bootcamp is een explosieve training waarbij je je lekker kunt laten gaan en ondertussen veel leert over de verschillende bokstechnieken.

De Boks Bootcamp is een explosieve training waarbij je je lekker kunt afreageren en leert over verschillende bokstechnieken. Iedereen met een basisconditie kan deelnemen aan deze Bootcamp. De bootcamp wordt gegeven door een gediplomeerd trainer en je gaat aan de slag met verschillende boksgerelateerde oefeningen en technieken. Met de juiste en voldoende boksmaterialen gaan we bij deze training vaak tot het uiterste. Dit geeft een enorme energieboost.

Bootcamp in de buitenlucht

De Boks Bootcamp is geschikt voor alle Bootcampers met een basis-, gemiddelde en hoge conditie. De combinatie van boksen en Bootcamp maakt de Boks Bootcamp extra afwisselend en uitdagend. Tijdens deze training ligt de focus op kracht en uithoudingsvermogen alsmede bokstechnieken. Daarnaast leer je meer over zelfverdediging. Een boks-workout is ideaal om je hoofd leeg te maken, al je zorgen en frustraties aan de kant slaan. Even alles en iedereen K.O!

Wil jij zelf ervaren hoe de afwisseling van boksen en Bootcamp je een energyboost bezorgd? Schrijf je dan snel in voor onze Boks Bootcamp!

 

Voor wie is de Boks Bootcamp?

Onze Boks Bootcamp is voor bootcampers die op zoek zijn naar een uitdagende en gevarieerde training. Tijdens de training leer je veel over verschillende bokstechnieken. Door deze bootcamp werk je naast kracht en conditie ook aan zelfverdediging.

Twijfel je hierover? Overleg dan met jouw trainer of je klaar bent om helemaal los te gaan

Wat kan ik verwachten bij de Boks Bootcamp?

De Boks Bootcamp is een uitdagende training, waarin je verschillende boks technieken leert. De training bestaat uit een warming-up, verschillende boks- en bootcamp-oefeningen en een cooling down.

Tijdens de training ga je aan de slag met de juiste en voldoende boksmaterialen en doe je veel samen met andere bootcampers en de professionele trainer. De combinatie van boksen en bootcamp maakt deze bootcamp extra afwisselend en uitdagend.

Wat levert de Boks Bootcamp mij op?

Naast het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen, zal ook het zelfvertrouwen stijgen. Zo leer je tijdens de Boks Bootcamp verschillende bokstechnieken en je leert meer over zelfverdediging. Een gevarieerde training dus, die je ook nog eens een boost geeft in je zelfvertrouwen.

Rooster Boks Bootcamp

Trainingslocatie: MvB TRAINING
  • Dinsdag
    20.00 - 21.00 uur

Wil jij starten met Boks Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.
Alle bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites