FULL BODY BOOTCAMP

Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om mee te doen aan onze bootcamps.

De Full Body Bootcamp is voor iedereen vanaf 16 jaar, veel of weinig sportervaring. Geen massale groepsles maar wel de gezelligheid van trainen met een groep mensen? Dan zijn onze Full Body Bootcamps echt iets voor jou.

Praktische informatie

Onze groepen van maximaal 14 personen trainen altijd in de buitenlucht. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. De bootcamps zijn gevarieerd, uitdagend, functioneel maar ook zeker gezellig. Kettlebells, battleropes, TRX, slamballs en andere materialen zorgen voor een inspirerende workout. 

 

Voor wie is de Full Body Bootcamp?

De Full Body Bootcamp is voor iedereen vanaf 16 jaar. Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om te starten. Bij de Full Body Bootcamp ligt de focus op houding en techniek. Ook ervaar je hoe het is om samen met anderen te sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer zul je je conditie naar een hoger plan tillen.

Wat kan ik verwachten bij de Full Body Bootcamp?

Een Full Body Bootcamp van 1 uur bestaat uit een warming-up, workout en een cooling-down. De training bestaat uit vaste onderdelen met trainingsmaterialen en bijbehorende oefeningen en technieken die je samen of individueel uitvoert. Centraal hierbij staat het snel behalen van resultaat.

Wat levert de Full Body Bootcamp mij op?

Je spieren worden sterker en je conditie verbetert door de afwisseling van verschillende oefeningen en leuke trainingsvormen. 

Wat kost de Full Body Bootcamp?

De Full Body Bootcamps kun je het beste volgen met een van onze maandelijks op te zeggen abonnementen:

Optie 1: 1x per week trainen - € 36,- per maand

Optie 2: onbeperkt trainen - € 55,50 per maand

Ook kun je losse trainingen afnemen voor € 10,- per stuk. 

Schaf hier je abonnement aan. Onze abonnementen hebben een opzegtermijn van een maand.

Hoe meld ik mij aan voor de Full Body Bootcamp?

Aanmelden voor onze trainingen gaat het makkelijkste met de Eversports app op je mobiele telefoon. Je kunt de app downloaden in de App Store of Google Play Store

Bekijk hier ons actuele trainingsrooster.

Persoonlijke aandacht

Bij de Full Body Bootcamp ligt de focus houding en techniek. Je traint met je eigen lichaamsgewicht maar ook met materialen. Een full body training met veel persoonlijke aandacht dus.

Een goede houding is de basis voor een blessurevrij lichaam en goede bootcamp. Je wordt je hierdoor meer bewust van de techniek, zodat je steeds beter squats, push-ups en sit-ups kan maken. Bij de Full Body Bootcamp leer je de fijne kneepjes van het vak.

Onder begeleiding van een van onze gediplomeerde trainers doe je gevarieerde oefeningen en leer je verschillende technieken. Veel van deze oefeningen doe je samen met je mede-bootcampers, want samen halen we het beste in elkaar naar boven!

Starten met de Full Body Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING. Alle bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die je kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites