FULL BODY BOOTCAMP

Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om mee te doen aan onze bootcamps.

De Full Body Bootcamp is voor iedereen vanaf 16 jaar, veel of weinig sportervaring. Geen massale groepsles maar wel de gezelligheid van trainen met een groep mensen? Dan zijn onze Full Body Bootcamps echt iets voor jou.

Bootcamp in de buitenlucht

Onze groepen van maximaal 14 personen trainen altijd in de buitenlucht. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. De bootcamps zijn gevarieerd, uitdagend, functioneel maar ook zeker gezellig. Kettlebells, battleropes, TRX, slamballs en andere materialen zorgen voor een inspirerende workout. 

 

Voor wie is de Full Body Bootcamp?

De Full Body Bootcamp is voor iedereen vanaf 16 jaar. Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om te starten. Bij de Full Body Bootcamp ligt de focus op houding en techniek. Ook ervaar je hoe het is om samen met anderen te sporten in de buitenlucht, onder begeleiding van een gediplomeerde trainer zul je je conditie naar een hoger plan tillen.

Wat kan ik verwachten bij de Full Body Bootcamp?

Een Full Body Bootcamp van 1 uur bestaat uit een warming-up, workout en een cooling-down. De training bestaat uit vaste onderdelen met trainingsmaterialen en bijbehorende oefeningen en technieken die je samen of individueel uitvoert. Centraal hierbij staat het snel behalen van resultaat.

Wat levert de Full Body Bootcamp mij op?

Je spieren worden sterker en je conditie verbetert door de afwisseling van verschillende oefeningen en leuke trainingsvormen. 

Rooster Full Body Bootcamp

 • Maandag
  10.00 - 11.00 uur
 • Maandag
  19.30 - 20.30 uur
 • Woensdag
  09.00 - 10.00 uur
 • Woensdag
  20.00 - 21.00 uur
 • Vrijdag
  09.00 - 10.00 uur
 • Zaterdag
  09.00 - 10.00 uur

Persoonlijke aandacht

Bij de Full Body Bootcamp ligt de focus op persoonlijke aandacht, houding en techniek. Je traint met je eigen lichaamsgewicht maar ook met materialen. Een full body training dus.

Een goede houding is de basis voor een blessurevrij lichaam en goede bootcamp. Je wordt je hierdoor meer bewust van de techniek, zodat je steeds beter squats, push-ups en sit-ups kan maken. Bij de Full Body Bootcamp leer je de fijne kneepjes van Bootcamp.

Onder begeleiding van een van onze gediplomeerde trainers doe je gevarieerde oefeningen en leer je verschillende technieken. Veel van deze oefeningen doe je samen met je mede-bootcampers, want samen halen we het beste in elkaar naar boven!

Wil jij starten met Full Body Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.
Alle bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites