SMALL GROUP BOOTCAMP

Geen massale groepsles maar wel de teamspirit van trainen met een groep mensen. Dat zijn de ook wel onze Small Group Bootcamps genoemd. Met minimaal 2 en maximaal 4 personen een full body Bootcamp in de buitenlucht.
Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau. Een bootcamp met variatie, uitdaging, gezelligheid en snel resultaat. De bootcamps zijn leuk, functioneel, u verbetert uw kracht, conditie en u valt er van af. De small group bootcamp is afgestemd op uw doelen en wensen en zo kunt u doelgericht met uw sport-maatjes de gewenste resultaten behalen.

Praktische informatie

Voor wie is het?
Voor iedereen vanaf 16 jaar die aan zijn conditie wil werken. Jong & oud, man & vrouw, lang niet getraind en weet u niet hoe u dit weer op kunt pakken. Of u wilt juist extra tools, tips en trics naast uw huidige training.
Waar wordt er getraind?
We trainen het liefst in de buitenlucht op onze eigen locatie, maar trainen op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport) parken, sportclubs, aan huis.
Wat kost het?
Dit is afhankelijk van de training, het aantal trainingen en of u individueel of in groepsverband wilt trainen.
Kan ik eerst meer informatie krijgen?

Stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wil jij starten met de Small Group Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites