SMALL GROUP BOOTCAMP

Altijd al in de buitenlucht willen trainen maar liever niet een een grote groep? Dat kan in onze Small Group Bootcamp. 

Je vormt je eigen groep van vrienden, collega's, teamgenoten, familieleden, etc. en traint samen op een vast tijdstip in de week. Met de trainer stemmen jullie af wat jullie wensen en doelen zijn en ga je aan de slag! De Small Group Bootcamps zijn uitdagend, gezellig, en door de persoonlijke aandacht boek je snel resultaat. Small Group Bootcamps vinden plaats in groepen van maximaal 4 personen.

Praktische informatie

Voor wie is het?

Voor iedereen vanaf 16 jaar die in een vaste groep buiten wil sporten. Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om te starten. Bij de Small Group Bootcam ligt de focus op persoonlijke aandacht en zul je snel verbeteringen ervaren in houding en techniek. De Small Group Bootcamps vinden plaats in zelf samengestelde groepen van maximaal 4 personen.

Waar wordt er getraind?

We trainen het liefst in de buitenlucht op onze eigen locatie, maar trainen op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport) parken, sportclubs, of aan huis. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost het?

De kosten zijn afhankelijk van de locatie, het aantal deelnemende personen en het aantal trainingen dat je wilt afnemen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wil jij starten met de Small Group Bootcamp?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites