URBAN BOOTCAMP

Een bootcamp in de stad, hardlopen i.c.m. verschillende oefeningen. U ervaart de motiverende werking van een bootcamp en ontwakende stad! Elementen die in de stad aanwezig zijn, zoals paaltjes, (rol)trappen, hekjes, stoepranden en speelveldjes.

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je individueel en in groepsverband aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij alle spiergroepen intensief worden getraind. Tijdens deze urban Bootcamp wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en natuurlijke obstakels. Omdat iedereen op zijn of haar eigen niveau traint, is deze urban bootcamp erg uitdagend en inspirerend en vooral ook geschikt voor iedereen. De Urban Bootcamp is een full-body workout, waarbij je continu fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Je kunt in deze uitdagende training helemaal los gaan.

Challenge yourself met de Urban Bootcamp!

Voor iedereen die kennis wil maken met MvB TRAINING en een van onze special bootcamps is deelname aan een Urban Bootcamp erg geschikt. Maar ook als u liever niet alleen, maar graag in een groep wilt trainen, dan is een Urban Bootcamp echt iets voor u. 

 

Voor wie is de Urban Bootcamp?
De Urban Bootcamp is voor ervaren Bootcampers die hun fysieke en mentale grenzen willen verleggen. Ook voor Bootcampers die werkzaam zijn bij de politie, in de beveiliging of de brandweer is de Urban Bootcamp een uitstekende aanvulling. Naast het verbeteren van kracht en conditie ligt de focus bij de Urban Bootcamp op het uitdagen van je fysieke en wellicht mentale vermogen. Ervaar zelf de voldoening die je hiervan krijgt met bijbehorende lichamelijke positieve resultaten!
Wat kan ik verwachten bij de Urban Bootcamp?
Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je persoonlijk aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij alle spiergroepen intensief worden getraind. Tijdens deze Bootcamp wordt gebruik gemaakt van ver-schillende materialen die in de stad gebouwd zijn en natuurlijke obstakels. De Urban Bootcamp is een full-body workout, waarbij je continu fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Je kunt in deze explosieve training alles geven. Veel van de oefeningen zijn afgestemd op samenwerking.
Wat levert de Urban Bootcamp mij op?
Tijdens de Urban Bootcamp train jij je lichaam op een hoog niveau. Je wordt gestimuleerd om je grenzen op te zoeken. Ook worden al je spieren op verschillende intensieve manieren getraind. Op die manier bereik je jouw persoonlijke resultaten en haal je de meeste voldoening uit je training. Challenge yourself!
Waar wordt er getraind?

In het centrum van Tilburg en Hilvarenbeek geven we onze uitdagende en spectaculaire urban bootcamps. De Urban Bootcamp is een wat explosievere training voor de ervaren Bootcampers die zichzelf willen uitdagen en tijdens een training alles willen geven. Net als bij de andere Bootcamps is de Urban Bootcamp een full-body workout. Je gaat hierbij vaak net een stap verder. Je wordt bij deze training lichamelijk continu uitgedaagd om jouw fysieke grenzen te verleggen waardoor je ook mentaal uitgedaagd wordt. Bij de Urban Bootcamp wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen, zoals je deze in de stad tegenkomt. Roltrappen, parkeergarages en speeltuinen zien we graag. Ook worden aanwezige klimtoestellen, parkbankjes en natuurlijke obstakels gebruikt in de training voor een uitdagende workout. Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je individueel aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij je alle spiergroepen intensief traint zonder overige materialen. De urban bootcamp is vaak een uitdagende bodyweight workout.

Wat is het verschil tussen de Urban Bootcamp en de Full Body Bootcamp?
De Full Body Bootcamp is voor Bootcampers met een lage tot gemiddelde conditie. Bij de Urban Bootcamp ga je nog een stapje verder en wordt er getraind op een hoger conditie-niveau met uitdagende en leuke obstakels. De Urban Bootcamp is voor Bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve training.

Rooster Urban Bootcamp Hilvarenbeek

Centrum Hilvarenbeek

  • Dinsdag
    07.00 - 08.00 uur

Rooster Urban Bootcamp Tilburg

Binnenstad TIlburg

  • Woensdag
    07.00 - 08.00 uur

Wil jij starten met Urban Body Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.
Alle Urban Bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites