URBAN BOOTCAMP

Ga mee op pad in de ontwakende stad! Een intensieve bootcamp en een heerlijk begin van de dag.

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je individueel en in groepsverband aan de slag met verschillende oefeningen, waarbij alle spiergroepen intensief worden getraind. Tijdens onze Urban Bootcamp wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en natuurlijke obstakels die in de stad aanwezig zijn. 

Challenge yourself met de Urban Bootcamp!

Voor wie is de Urban Bootcamp?

De Urban Bootcamp is voor ervaren Bootcampers die hun fysieke en mentale grenzen willen verleggen. 

Wat kan ik verwachten bij de Urban Bootcamp?

Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer ga je persoonlijk en in teamverband aan de slag met verschillende oefeningen waarbij alle spiergroepen intensief worden getraind. Tijdens deze bootcamp wordt gebruik gemaakt van je lichaamsgewicht, verschillende elementen die in de stad aanwezig zijn en andere natuurlijke obstakels. De Urban Bootcamp is een full-body workout, waarbij je continu fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Je kunt in deze explosieve training alles geven. 

Wat levert de Urban Bootcamp mij op?
Tijdens de Urban Bootcamp train jij je lichaam op een hoog niveau. Je wordt gestimuleerd om je grenzen op te zoeken. Ook worden al je spieren op verschillende intensieve manieren getraind. Op die manier bereik je jouw persoonlijke resultaten en haal je de meeste voldoening uit je training. Challenge yourself!
Waar wordt er getraind?

De Urban Bootcamp vindt plaats in (centrum) Tilburg. Er wordt gebruik gemaakt van elementen aanwezig in de stad en andere natuurlijke obstakels. De Urban Bootcamp start in het centrum van Tilburg.

Wat is het verschil tussen de Urban Bootcamp en de Full Body Bootcamp?

De Full Body Bootcamp vindt plaats op locatie bij MvB TRAINING en is voor bootcampers met veel of minder ervaring. Bij de Urban Bootcamp train je in de stad en is het niveau hoger. Ook wordt er meer van je gevraagd op het gebied van hardlopen. De Urban Bootcamp is voor Bootcampers die op zoek zijn naar een explosieve en uitdagende training. Lees hier meer over de Full Body Bootcamp.

Rooster Urban Bootcamp Tilburg

Binnenstad TIlburg

  • Woensdag
    07.00 - 08.00 uur

Wil jij starten met Urban Bootcamp?

Meld je dan aan voor een gratis proeftraining. Alle Urban Bootcamps starten in het centrum van Tilburg.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites