CORE STABILITY

Een goede rompstabiliteit voorkomt pijnklachten in het lichaam. Wel eens last van uw (onder)rug of nek? We zitten steeds vaker en hebben steeds meer gebruik en daarmee klachten van het gebruik van al onze devices.

U wilt uw houding verbeteren maar u weet niet hoe? Met Core Stability traint u de spieren in de bekken, buik, rug, nek en schouders. De basis van ons lichaam. Bijna alle (functionele) bewegingen starten vanuit de buik en/of rug. De spieren hoeven niet heel sterk te zijn, maar juist het uithoudingsvermogen en de coördinatie ervan moeten goed zijn. 

Praktische informatie

Voor wie is het?
Dit is een training die voor iedereen, sporters en niet-sporters, nodig is. Heeft u een zittend beroep of maakt u veel dezelfde bewegingen gedurende de dag? Of u moet juist een groot gedeelte van de dag staan? Grote kans dat u wel eens last heeft van uw nek, schouders of rug. Met een goede ‘core’ zullen uw pijnklachten verminderen.
Waar wordt er getraind?
We trainen het liefst in de buitenlucht op onze eigen locatie, maar trainen op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport) parken, sportclubs, aan huis.
Wat kost het?
Dit is afhankelijk van de training, het aantal trainingen en of u individueel of in groepsverband wilt trainen.
Kan ik eerst meer informatie krijgen?

Stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wil jij starten met Core Stability

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites