PERSONAL TRAINING

Doelgericht trainen met alle aandacht voor jou! Gezond afvallen, conditie verbeteren, kracht opbouwen? Alles kan. Op basis van jouw wensen stellen we een programma samen en gaan we samen aan de slag.


Na een intake-gesprek gaan we aan de slag om jouw doelen te bereiken. Alle motorische vaardigheden komen aan bod: uithoudingsvermogen, balans, coördinatie, flexibiliteit, kracht, en meer. Je zult merken dat je jezelf na enkele trainingen al fitter en sterker gaat voelen. Personal trainingen kun je alleen volgen, maar ook met je partner, vrienden of familie. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Functional Training

Core Stability

Kracht Versterken

Conditie Verbeteren

Gezond Afvallen

Voor wie?
Omdat de oefeningen worden afgestemd op ieders lichaam, beginsituatie, (medische) klachten, trainingservaring, blessures en persoonlijke doelen, is personal training voor iedereen geschikt.

Waar wordt er getraind?
We trainen het liefst in de buitenlucht op onze eigen locatie nabij de Beekse Bergen. Maar trainen aan huis en op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport)parken, bossen en sportclubs.

Wat kost het?
De kosten zijn afhankelijk van het aantal trainingen en het aantal personen per training. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kan ik eerst meer informatie krijgen?
Stuur ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij spreken graag met je af voor een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kom een keer proeftrainen

Wil je eerst eens ervaren hoe het is om te trainen? Meld je dan nu geheel vrijblijvend aan voor een gratis proeftraining bij een van onze Full Body Bootcamps. 

Locatie MvB TRAINING
Ijsclubweg 2
5018 AC Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites