PERSONAL TRAINING

Doelgericht trainen met alle aandacht voor u! Gezond afvallen, Conditie verbeteren, spierkracht versterken, functional training, core stability. Alles is mogelijk tijdens onze personal trainingen.

Na een intake-gesprek gaan we doelgericht aan de slag om uw doelen en wensen te bereiken en zullen we binnen afzienbare tijd het gewenste resultaat behalen. uithoudingsvermogen, balans, coördinatie, flexibiliteit, kracht. Kortom: alle motorische vaardigheden zullen aan bod komen. U zult zich een fitter persoon voelen na de trainingen. De personal trainingen kunt u individueel ondervinden maar ook als u met een partner, vriend of vriendin deze personal trainingen wilt doen behoort dat tot de mogelijkheden.

Functional Training

Core Stability

Tennis training

Voor wie?
Omdat de oefeningen worden afgestemd op ieders lichaam, beginsituatie, (medische) klachten, trainingservaring, blessures en persoonlijke doelen, is personal training voor iedereen geschikt.

Waar wordt er getraind?
We trainen het liefst in de buitenlucht op onze eigen locatie nabij de Beekse Bergen. Maar trainen aan huis en op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport)parken, bossen, sportclubs.

Wat kost het?
Dit is afhankelijk van de training, het aantal trainingen en of u individueel of met max. 4 personen wilt trainen.

Kan ik eerst meer informatie krijgen?
Stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Wij spreken graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kom een keer proeftrainen

Wilt u eens ervaren hoe het is om deel te nemen aan een van onze trainingen, kunt u eenmalig eens komen proef trainen om te proberen of het u bevalt en of u een goed gevoel hebt bij onze manier van training geven en of u er genoeg voldoening uithaalt.
Uiteraard is deze training geheel gratis en bent u daarna tot niets verplicht.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites