FUNCTIONAL TRAINING

Spierkracht, uithoudingsvermogen, balans, coördinatie, flexibiliteit. Alles komt in deze trainingen aan bod.
Met één beweging spreekt u meerdere spieren in uw lichaam aan. In tegenstelling tot trainen op een apparaat in de sportschool, waarmee u één spiergroep per apparaat traint.

Praktische informatie

Voor wie is het?
Omdat de oefeningen worden afgestemd op ieders lichaam, beginsituatie, blessures, (medische) klachten, trainingservaring en persoonlijke doelen, is functional training voor iedereen geschikt.
Waar wordt er getraind?
We trainen het liefst in de buitenlucht en trainen op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport) parken, sportclubs, aan huis
Wat kost het?
Dit is afhankelijk van de training, het aantal trainingen en of u individueel of in groepsverband wilt trainen.
Kan ik eerst meer informatie krijgen?

Stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wil jij starten met Functional Training

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites