GEZOND AFVALLEN

U wilt gezonder zijn, meer energie hebben, er beter uitzien en uw gevoel van eigenwaarde verbeteren? Bij Gezond Afvallen gaat het niet alleen om de kilo’s, u wilt gewoon lekkerder in uw vel zitten. Minder eten en meer bewegen wordt vaak gezegd.
Maar het gaat om gezonder eten en functioneler bewegen. Met de juiste begeleiding van MvB TRAINING worden uw doelen met plezier behaald. Een nieuw of een ander voedingspatroon? Een van onze trainers is voedingsconsulent en kan ook hierin een bijdrage leveren.

Praktische informatie

Voor wie is het?
Voor iedereen die lekkerder in zijn of haar vel wil zitten.
Waar wordt er getraind?
We trainen het liefst in de buitenlucht. en trainen op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport)parken, sportclubs, aan huis.
Wat kost het?
Dit is afhankelijk van de training, het aantal trainingen en of u individueel of in groepsverband wilt trainen.
Kan ik eerst meer informatie krijgen?

Stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wil jij starten met Gezond afvallen

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites