SMALL GROUP TRAINING

Altijd al in de buitenlucht willen trainen maar liever niet een een grote groep? Dat kan met onze Small Group Training. 

Je vormt je eigen groep van vrienden, collega's, teamgenoten of familieleden en traint samen op een vast tijdstip in de week. Met de trainer stemmen jullie af wat jullie wensen en doelen zijn en ga je aan de slag! Small Group Training is uitdagend, gezellig, en door de persoonlijke aandacht boek je snel resultaat. Small Group Training vindt plaats in groepen van maximaal 5 personen.

Praktische informatie

Voor wie is de Small Group Training?

Small Group Training is voor iedereen vanaf 16 jaar die in een vaste, kleine groep buiten wil sporten. Je hebt geen tot weinig sportervaring nodig om te starten. Bij de Small Group Training ligt de focus op persoonlijke aandacht en zul je snel verbeteringen ervaren in houding en techniek. De Small Group Training vindt plaats in zelf samengestelde groepen van maximaal 5 personen.

Waar wordt er getraind?

We trainen het liefst in de buitenlucht op onze eigen locatie, maar trainen op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport) parken, sportclubs, of aan huis. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost de Small Group Training?

De kosten zijn afhankelijk van de locatie, het aantal deelnemende personen en het aantal trainingen dat je wilt afnemen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Starten met de Small Group Training?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Locatie MvB TRAINING
Ijsclubweg 2
5018 AC Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites