FITNESS IN COMPANY

Collega's beter leren kennen, elkaar motiveren en wedstrijden winnen. Wie wil dat niet? 

Samen sporten zorgt voor een betere teamspirit en teambuilding. Samen vormen jullie een team dat met en voor elkaar door het vuur gaat. Een kracht waar ieder bedrijf baat bij heeft. Met de trainers van
MvB TRAINING wordt een programma op maat samengesteld, afgestemd op de wensen van de werkgever en het personeel. Leuk als eenmailge activiteit of nog beter en succesvoller als vast programma. Meer weten?

Samen sterk, sport verbindt

Sporten met collega's draagt bij aan het functioneren van het team. Met ons aanbod van beweging en sporten leren collega's beter samenwerken en elkaar begrijpen. Tijdens de training is iedereen gelijk, ongeacht je functie of afdeling. Door samen te sporten wordt de onderlinge teamspirit beter en heb je hebt meer voor elkaar over. Maak er een vast wekelijks moment van, of werk met elkaar naar een gezamenlijk doel zoals een mudrun of of ander sportevent. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Fitness in Company vindt plaats op het complex van MvB TRAINING of op een locatie naar keus.

Energie

Medewerkers moeten vaak niet alleen mentaal en emotioneel in topvorm zijn, maar ook fysiek. Onze sportprogramma's dragen bij aan energiekere medewerkers. Personeel is meer ontspannen, fitter en productiever als ze sporten. Uit onderzoek blijkt dat sporters ook productiever zijn op het werk dan niet-sporters: 72% besteedt zijn tijd efficiënter en 74% kan beter omgaan met de werkdruk.

Door het leren nieuwe vaardigheden vermindert de kans op blessures. Personeel met meer energie zal productiever zijn tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.

Benieuwd naar Fitness in Company?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Locatie MvB TRAINING
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die je kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites