TEAMTRAINING SPORTVERENIGINGEN

Bouwt uw team in de zomer- en winterperiode een voorsprong op? Of gaat alle opgebouwde conditie verloren?

De zomer- en winterstop zijn perfect om uw team kennis te laten maken met functioneel trainen en onze bootcamps. Dit zijn trainingen gericht op explosiviteit (sprongkracht en sprintsnelheid), wendbaarheid en een beter gebruik van het lichaam bij bijvoorbeeld een duel met de tegenstander. Gelukkig zien we steeds vaker dat dit soort trainingen als aanvulling op de reguliere training worden gegeven. Het effect ervan is zichtbaar in atletische (top)sporters die minder gevoelig zijn voor blessures. Het bewijs wordt geleverd door Nederlandse en buitenlandse (top)sporters.

Speciaal vakgebied

Omdat functional trainen een speciaal vakgebied en een speciale manier van trainen is, kan niet iedere voetbaltrainer hier aandacht aan besteden tijdens de reguliere voetbaltrainingen. MvB TRAINING kan dan helpen! Als onderdeel van een bestaande training, gedeeltelijk als vervangende training of extra trainingen tijdens de winterstop. De trainingen kunnen op uw eigen velden gegeven worden, maar ook op het sportcomplex van MvB TRAINING.

Het MvB TRAINING sportcomplex zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het sportcomplex is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals outdoor gym voor individuele trainingen, teamtrainingen voor grotere groepen, vier tennisbanen waarvan er een tennisbaan kan gebruikt worden voor voetbalactiviteiten. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio. MvB staat voor Miel van Berkel. In de afgelopen 20 jaar heb ik ervaring opgedaan in de sportwereld en ben ik meegegaan in de ontwikkelingen op sport- en fitnessgebied. Vandaar dat ik me ben gaan specialiseren in het geven van functionele trainingen die gericht kunnen worden op verschillende sportgebieden.

Uw team fit en sterk?

Ik wil graag eens met u bespreken hoe we uw team fit en sterk kunnen maken, bijvoorbeeld tijdens de zomer en winterstop. Vele teams gingen u al voor. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 38296215.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites