TENNIS EN PADEL

Techniek of tactiek verbeteren? Beginnen met tennis of padel? Ook voor tennis- en padeltraining kun je terecht bij de gediplomeerde trainers van MvB TRAINING.

MvB TRAINING geeft training op verschillende verenigingen in omgeving Hilvarenbeek. Trainingen vinden plaats in meerdere cycli per jaar in groepen van 2-8 personen, afhankelijk van jouw voorkeur. Bij sommige verenigingen is lidmaatschap niet noodzakelijk om deel te nemen aan de trainingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de trainingen op verschillende verenigingen.

Praktische informatie

Voor wie is tennis- en padeltraining?

Voor iedereen op alle niveaus (zowel beginners als gevorderden) die zijn/haar techniek, tactiek en andere onderdelen van het tennis- of padelspel wil verbeteren. 

Waar wordt er getraind?

Trainingen worden gegeven op verschillende verenigingen in Hilvarenbeek en omgeving. Bij sommige trainingen is lidmaatschap niet noodzakelijk om aan trainingen deel te nemen. Neem contact met ons voor meer informatie.

Wat kost tennis- of padeltraining?

De kosten zijn afhankelijk van de vereniging waarop je trainingen wilt volgen, het aantal trainingen en het aantal personen in je trainingsgroep. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Starten met tennis- of padeltraining?

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een gratis proeftraining te volgen.

Locatie MvB TRAINING
Ijsclubweg 2
5018 AC Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites