TENNIS TRAINING

Uw techniek en tactiek verbeteren? Voorbereidende clinics met uw competititeam? Dubbelspel, service, volley’s of smashes. Ook voor tennistraining bent u bij MvB TRAINING aan het juiste adres.

Privétraining of met max. 4 personen en niet gebonden aan een vereniging of, zoals vaak verplicht is, een cyclus van een aantal trainingen.

MvB TRAINING geeft training op onze eigen locatie maar kan ook op diverse tennislocaties trainingen en clinics verzorgen. In onderling overleg bepalen we het aantal trainingen en de bijbehorende tijdstippen

Praktische informatie

Voor wie is het?
Voor iedereen op alle niveaus (zowel beginners als gevorderden) die zijn/haar techniek, tactiek en andere onderdelen van het tennisspel wil verbeteren. Om bij ons te kunnen trainen of te kunnen tennissen hoeft u geen lid te zijn bij de KNLTB. Iedereen kan bij ons komen trainen en/of vrij tennissen.
Waar wordt er getraind?
Op onze eigen locatie in Hilvarenbeek of (indien mogelijk) bij een tennisvereniging bij u in de buurt. Ik bespreek graag met u uw wensen en de mogelijkheden.
Wat kost het?
Dit hangt onder andere van de trainingslocatie, het aantal lessen dat u wilt volgen en of u alleen of in een groep wilt trainen.
Kan ik eerst meer informatie krijgen?

Stuur mij een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Wil jij starten met Tennis training?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites