KINDEROPVANG

Tussenschoolse opvang (TSO)

De lunchpauze op school kan op verschillende manieren worden ingevuld. Kinderen kunnen naar huis om te eten, maar mogen ook op school blijven. In het laatste geval bieden scholen dan tussenschoolse opvang aan, ook wel overblijven of TSO genoemd. 

Buitenschoolse opvang (BSO)

Buitenschoolse opvang is geregeld voor schoolgaande kinderen buiten de schooltijden. Dit is per definitie na schooltijd en hele dagen tijdens de schoolvakanties.


"Ongeveer de helft van de kinderen van 4 tot 12 jaar beweegt te weinig. De Gezondheidsraad schrijft voor dat scholieren elke dag minstens een uur 'matig intensief' moeten bewegen, zoals wandelen, fietsen of buiten spelen. Zo'n 45 procent van de kinderen haalt dat niet. Mogelijke verklaringen voor het niet halen van die norm zijn dat kinderen vaker met de auto naar school worden gebracht, In zijn algemeenheid gebruiken mensen meer devices, zoals de iPad en de smartphone. Kinderen zien niets anders'. Vroeger had je Nederland 1, 2 en 3, nu is er 24 uur per dag Nickelodeon en Netflix.''


Sportieve activiteiten

Het moment dat kinderen aanwezig zijn op de TSO of BSO wordt gezien als vrije tijd. Kinderen kunnen spelen met het aanwezige materiaal. Vaak worden er vanuit de BSO activiteiten aangeboden waar de kinderen vrijwillig aan mee kunnen doen. MvB TRAINING verzorgt op verschillende basisscholen in omgeving Hilvarenbeek sportieve activiteiten tijdens de TSO en BSO. Dit doen we al ruim 2 jaar op verschillende locaties en scholen in de kernen van Hilvarenbeek.

Hierbij bieden we uitdagende spelvormen, klimparcours, bootcampvormen, maar ook teambuilding en groepsopdrachten aan. Ieder kind is welkom om deel te nemen en krijgt de kans om op een leuke manier met sport- spel en beweging bezig te zijn. Daarnaast organiseren we regelmatig extra, speciale en leuke activiteiten buiten school of tijdens vakanties.

Sportieve activiteiten tijdens de TSO of BSO op jouw school? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Sportieve TSO of BSO op jouw school?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Locatie MvB TRAINING
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die je kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites