TUSSENSCHOOLSE OPVANG (TSO) & BUITENSCHOOLSE OPVANG (BSO)

De lunchpauze op school kan op verschillende manieren worden ingevuld. Sommige scholen hebben een tussenschoolse opvang, ook wel overblijven of TSO genoemd. Kinderen kunnen dan naar huis om te eten, maar mogen ook op school blijven. Buitenschoolse opvang (BSO), is geregeld voor schoolgaande kinderen buiten de schooltijden. Dit is per definitie na schooltijd en hele dagen tijdens de schoolvakanties.

Activiteiten

Het moment dat kinderen aanwezig zijn op de BSO wordt gezien als vrije tijd. Kinderen kunnen spelen met het aanwezige materiaal. Vaak worden er vanuit de BSO activiteiten aangeboden waar de kinderen vrijwillig aan mee kunnen doen. Dit zijn sport en beweegactiviteiten verzorgd en door MvB TRAINING. Dit doen we al ruim 2 jaar op verschillende locaties en scholen in de kernen van Hilvarenbeek. Hierbij bieden we uitdagende spelvormen, klimparcours, bootcampvormen, maar ook teambuilding en groepsopdrachten. Ieder kind is welkom om deel te nemen en krijgt de kans om op een leuke manier met sport- spel en beweging bezig te zijn. Daarnaast organiseren we regelmatig extra, speciale en leuke activiteiten buiten school of tijdens vakanties.

Ongeveer de helft van de kinderen van 4 tot 12 jaar beweegt te weinig. De Gezondheidsraad schrijft voor dat scholieren elke dag minstens een uur 'matig intensief' moeten bewegen, zoals wandelen, fietsen of buiten spelen. Zo'n 45 procent van de kinderen haalt dat niet. Mogelijke verklaringen voor het niet halen van die norm zijn dat kinderen vaker met de auto naar school worden gebracht, In zijn algemeenheid gebruiken mensen meer devices, zoals de iPad en de smartphone. Kinderen zien niets anders'', Vroeger had je Nederland 1, 2 en 3, nu is er 24 uur per dag Nickelodeon en Netflix.''

Kinderfeestje

Is binnenkort uw kind jarig en u bent op zoek naar een onvergetelijk, actief en sportief kinderfeestje? MvB TRAINING organiseert de leukste sport- en kinderfeestjes van Tilburg en omstreken. Want sporten is een feest!

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites