U wilt niet meer zo buiten adem zijn na een korte inspanning? Uw conditie kan beter? Dagelijks intensief sporten is echt niet nodig om uw conditie te verbeteren. En conditie wordt niet uitsluitend bepaald door het aantal minuten op een cardio-apparaat. Voor het opbouwen van conditie is goede begeleiding nodig. U leert oefeningen beter vol te houden, waardoor uw conditie verbetert.

Voor iedereen?
Voor iedereen vanaf 16 jaar die aan zijn conditie wil werken. Jong & oud, man & vrouw, lang niet getraind en weet u niet hoe je dit weer op kunt pakken. Of u wilt juist extra tools naast uw huidige training.

Waar wordt er getraind?
We trainen het liefst in de buitenlucht. Maar als het weer een keer niet mee zit, dan is binnen trainen ook mogelijk in locaties in Tilburg Reeshof en Hilvarenbeek.

Wat kost het?
Dit hangt van verschillende factoren af. Afhankelijk van uw persoonlijke doelen en het aantal keren dat u wilt of kunt trainen maak ik een prijsopgave.

Kan ik eerst meer informatie krijgen?
Stuur mij een e-mail of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek.