Een goede rompstabiliteit voorkomt pijnklachten in het lichaam. Wel eens last van uw (onder)rug of nek? U wilt uw houding verbeteren maar u weet niet hoe? Met Core Stability traint u de spieren in de bekken, buik, rug, nek en schouders. De basis van ons lichaam. Bijna alle (functionele) bewegingen starten vanuit de buik en/of rug. De spieren hoeven niet heel sterk te zijn, maar juist het uithoudingsvermogen en de coördinatie ervan moeten goed zijn.

Voor wie is het?
Dit is een training die voor iedereen, sporters en niet-sporters, nodig is. Heeft u een zittend beroep of maakt u veel dezelfde bewegingen gedurende de dag? Of u moet juist een groot gedeelte van de dag staan? Grote kans dat u wel eens last heeft van uw nek, schouders of rug. Met een goede ‘core’ zullen uw pijnklachten verminderen.

Waar wordt er getraind?
We trainen het liefst in de buitenlucht. Maar als het weer een keer niet mee zit, dan is binnen trainen ook mogelijk in locaties in Tilburg Reeshof en Hilvarenbeek.

Wat kost het?
Dit hangt van verschillende factoren af. Afhankelijk van uw persoonlijke doelen en het aantal keren dat u wilt of kunt trainen maak ik een prijsopgave.

Kan ik eerst meer informatie krijgen?
Stuur mij een e-mail of bel me om eens de mogelijkheden te bespreken. Ik spreek graag met u af voor een kosteloos vrijblijvend kennismakingsgesprek.