Coronavirus & MvB TRAINING

corona-virus

Mededeling i.v.m. Coronavirus

Update 19-3-2020 - 11:47 uur 

Update 16-3-2020 - 16:21 uur
Beste leden,

De komende 3 weken blijven we dicht, zoals alle sportclubs indoor en outdoor.
Echter neemt dit niet weg dat we jullie natuurlijk willen blijven voorzien van de juiste informatie en belangrijke sportmomenten.

Onze trainers zijn op dit moment hard aan het werk om trainingsschema's op te stellen en ook gaan we online bootcamps aanbieden, echter voor vandaag 16-03 komt dit nog te vroeg en we willen jullie vragen om begrip op te brengen zodat we tijd hebben om dit goed te organiseren.

U hoeft ons en uw bootcamps dus niet te missen....
vanaf woensdag 18-03 zullen onze eerste online sessies plaatsvinden. Zoals het er nu uitziet zal alles op de reguliere tijden aangeboden worden.

Via deze nieuwsbrief en via de app zullen we jullie up to date houden.

Team MvB TRAINING

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bericht 16-3-2020 - 08:10 uur 
Beste sporters,

Het Corona-virus grijpt steeds verder om zich heen, en raakt ons allemaal op welke manier dan ook! Als eerste willen we iedereen dan ook oproepen om gehoor te geven aan alles wat belangrijk is op dit moment, tot 6 april. En dat is als eerste zorgen dat het virus zich niet verder kan verspreiden.

Maar ook wij zitten niet stil in deze situatie.
We hebben vandaag met ons team van trainers uitvoerig overleg gehad en met het advies van het RIVM, De Overheid en alle bijbehorende ontwikkelingen kunnen wij ook niet onder een aantal zaken uitkomen en komen wij tot een aantal nieuwe maatregelen, maar wellicht ook nieuwe ideeën.

Maandag 16 maart komen wij met onze trainers in de ochtend bijeen en zullen we veel relevante zaken bespreken. Een van de belangrijkste zaken die we zullen bespreken en waar we gericht en gedegen onderzoek naar zullen doen is of het "outdoor" sporten onder dezelfde richtlijnen valt als het sporten "indoor"in fitnesscentra of dat we misschien in kleinere groepjes of in een andere vorm wel kunnen sporten. Let wel: we gaan hier geen risico's in nemen en als de mogelijkheid er niet is dan houdt het meteen op!!

Daarnaast zullen wij, met een team van fantastische trainers voor jullie klaar staan en zullen wij oefeningen/trainingen bespreken, op papier uitwerken maar ook zullen we oefeningen/trainingen op beeld zetten zodat eenieder die bij ons traint, toch vanuit huis kan trainen. Aanmelden voor de trainingen zal dan ook niet nodig en mogelijk zijn tot 6 april of tot nader order. Ook hebben we de intentie om op de tijden van bootcamps zoals ze nu staan en welke op jou van toepassing is een online training te verzorgen, ook dit zullen wij morgen als team bespreken.

We zullen er alles aan doen om jullie allemaal zo goed mogelijk te voorzien van de juiste trainingen en de juiste informatie. Want fitheid zorgt ook voor een betere weerstand en daarmee een grotere weerbaarheid tegen dat enorm vervelende Corona-virus wat al voor veel te veel schade heeft gezorgd.

Alle groepstrainingen zullen daarmee waarschijnlijk wel aangeboden worden maar in een compleet andere vorm. Het is voor nu even niet anders maar de maatschappij vraagt om deze aanpassingen om zo snel en zo goed mogelijk de Corona-chaos een halt toe te roepen. We kunnen dan ook niet anders dan deze maatregelen door te voeren.

Maandagmiddag zal dan ook de volgende update richting jullie komen.
We proberen een front te vormen en een standpunt uit te dragen, wat er voor zal zorgen dat er nieuwe inspiratie, doelstellingen en saamhorigheid zal ontstaan. We begrijpen dat dit ook voor jullie vervelend is maar vragen tegelijkertijd ook om jullie begrip.

Laten we met zijn allen gehoor geven aan bovenstaande, laten we zaken van elkaar accepteren, maar bovenal laten we zien dat we samen sterke Brabanders zijn die er altijd met elkaar het allerbeste van willen en zullen maken. We komen hier nog sterker uit!

Mochten er nog vragen, opmerkingen of suggesties zijn dan kunnen jullie altijd contact opnemen met Miel van Berkel.

Team MvB TRAINING 

Locatie MvB TRAINING
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die je kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites