D'n Bikse Triathlon & MvB TRAINING

training-bikse-triathlon-mvb-trainin_20190820-180356_1

Wilt u doelgericht spierkracht versterken of uithoudingsvermogen verbeteren om goed voorbereid aan de start van d'n Bikse Triathlon te verschijnen. Dagelijks intensief sporten is echt niet nodig om uw specifieke conditie te verbeteren. En conditie wordt niet uitsluitend bepaald door het aantal uren in het bad, de fiets of looptraining. Natuurlijk vereist dit een specifieke conditie en zal de trainings-arbeid hier ook voor geleverd moeten worden maar bij een regelmatig gebrek aan tijd of mogelijkheden bent u ook bij MvB TRAINING aan het juiste adres.

Daarom hebben beide partijen een mooie samenwerking kunnen realiseren om u als deelnemer goed voorbereid aan de triathlon te laten verschijnen.

Core stability

Een goede rompstabiliteit voorkomt pijnklachten in het lichaam. Weleens last van uw (onder)rug of nek? U wilt uw houding verbeteren maar u weet niet hoe? Met Core Stability traint u de spieren in uw bekken, buik, rug, nek en schouders.

De basis van ons lichaam. Bijna alle (functionele) bewegingen starten vanuit de buik en/of rug. De spieren hoeven niet heel sterk te zijn, maar juist het uithoudingsvermogen en de coördinatie ervan moeten goed zijn.
Dit sluit daarom perfect aan bij de prestatie en duur van uw inspanning voor u tijdens de diversiteit van inspanning tijdens d'n Bikse Triathlon.

Conditieverbetering

U wilt niet meer zo buiten adem zijn na een inspanning? Uw specifieke conditie kan beter? Dagelijks intensief sporten is echt niet nodig om uw conditie te verbeteren. Voor het opbouwen en verbeteren van conditie is goede begeleiding nodig. U leert doelgerichte oefeningen beter vol te houden, waardoor uw conditie verbetert. Tevens kunt u deze oefeningen ook in het dagelijks leven toepassen waardoor u fit en vol vertrouwen van start kunt gaan tijdens d'n Bikse Triathlon.

Ook op het gebied van voeding in aanloop naar de triathlon kan MvB TRAINING een rol van betekenis spelen.

Kosten en trainingstijden 

Speciaal voor u als deelnemer hebben we het volgende pakket samen kunnen stellen. Alleen toegankelijk voor deelnemers aan de triathlon op vertoon van hun deelnamebewijs.

  • 5 trainingen voor € 30,-
  • 10 trainingen voor € 60,-

Alleen toegankelijk voor deelnemers aan de triathlon op vertoon van hun deelnamebewijs.
Doorgang bij minimaal 8 deelnemers per groep.

Training op maandag van 19.00 – 20.00 uur of zaterdag van 12.00 tot 13.00 uur
  • 26-31 augustus
  • 2-9-16-23-30 september
  • 7-14-21-28 september

Locatie MvB TRAINING
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die je kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites