• Nieuws en blog

Sfeerimpressie_MVB_TRAINING_5

De personal trainer is in opkomst

De laatste jaren schieten coaches als paddenstoelen uit de grond; inmiddels zijn er ruim 4000 actief, ook veel in Brabant. Maar hoe onderscheidt een personal trainer zich van de massa? Een diploma is belangrijk, maar verder draait het vooral ook om ervaring, expertise én luisteren...

Lees het volledige artikel van het Brabants Dagblad hier (Premium).

Benieuwd naar wat MvB TRAINING uniek maakt en kan betekenen voor jou op het gebied van personal training? Bekijk dan snel ons aanbod.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites