• Nieuws en blog

mountainbike

Goed voorbereid aan de start van de Vrijthof-Vrijthof Bike Challenge?

Wilt u doelgericht spierkracht versterken of uithoudingsvermogen verbeteren om goed voorbereid aan de start van de Vrijthof Vrijthof te verschijnen. Dagelijks intensief sporten is echt niet nodig om uw conditie te verbeteren. En conditie wordt niet uitsluitend bepaald door het aantal uren op de mountainbike. Natuurlijk vereist dit een specifieke conditie en zullen de trainingsuurtjes hier ook voor gemaakt worden maar bij een regelmatig gebrek aan tijd, bent u bij ons aan het juiste adres.


Core Stability
Een goede rompstabiliteit voorkomt pijnklachten in het lichaam. Weleens last van uw (onder)rug of nek? U wilt uw houding verbeteren maar u weet niet hoe? Met Core Stability traint u de spieren in uw bekken, buik, rug, nek en schouders. De basis van ons lichaam. Bijna alle (functionele) bewegingen starten vanuit de buik en/of rug. De spieren hoeven niet heel sterk te zijn, maar juist het uithoudingsvermogen en de coördinatie ervan moeten goed zijn. Dit sluit daarom perfect aan bij de prestatie en duur van uw inspanning voor u tijdens de Vrijthof-Vrijthof route.

Conditieverbetering
U wilt niet meer zo buiten adem zijn na een inspanning? Uw specifieke conditie kan beter? Dagelijks intensief sporten is echt niet nodig om uw conditie te verbeteren. Voor het opbouwen van conditie is goede begeleiding nodig. U leert doelgerichte oefeningen beter vol te houden, waardoor uw conditie verbetert. Tevens kunt u deze oefeningen ook in het dagelijks leven toepassen waardoor u fit en vol vertrouwen van start kunt gaan tijdens de Vrijthof Vrijthof route.

Meer informatie:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06 38 296 215

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites