• Nieuws en blog

Sportakkoord Hilvarenbeek

MvB TRAINING aangesloten bij Sportakkoord Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek zijn de vele sportaanbieders, sportcoaches, de Sportraad en Sportdorp Hilvarenbeek al goed bezig op het gebied van sport en beweging. Dat is belangrijk, want door te sporten blijven we langer fit, het geeft plezier en het heeft een sociale factor. Bovendien dragen sportverenigingen bij aan de leefbaarheid in de kernen binnen de gemeente. Om de kracht van sport optimaal te benutten is er, in navolging op het Nationaal Sportakkoord, 'Heel Hilvarenbeek Beweegt' ontwikkeld. Sport- en beweegaanbieders, zorg & welzijn en maatschappelijke organisaties uit Hilvarenbeek droegen van begin tot het einde bij aan de totstandkoming van dit Sportakkoord. Samen formuleerden we ambities, aansluitend op de lokale behoeften en vraagstukken. Deze ambities zijn uitgewerkt in concrete acties waar we samen mee aan de slag gaan.

MvB training mag met trots vermelden dat zij ook aangesloten zijn bij het Sportakkoord. Op naar een gezonder en sportiever Hilvarenbeek!

Lees hieronder het volledige sportakkoord van Heel Hilvarenbeek Beweegt.


Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites