Nieuw BSO activiteitenaanbod Sport Kidz

Sport-Kidz

In samenwerking met Stichting Samenwijs organiseert MvB TRAINING een vernieuwd activiteitenaanbod voor de 8+ kinderen van de BSO's binnen Stichting Samenwijs. In eerste instantie voor de kinderen van Samenwijs De Doelakkers, Samenwijs Starrebos en Kindcentrum De Driehoek, maar op een later moment dit jaar zijn ook de kinderen van andere BSO's welkom en de 7-jarige kinderen die deze extra uitdaging kunnen gebruiken.

Voortdurend zijn wij op zoek naar gelegenheden voor verbetering van ons aanbod en daar komt deze stap uit voort. Deze nieuwe manier van werken vervangt ons huidige workshopaanbod maar we blijven op gelijke wijze werken zodat het goede niet verloren gaat. Vanaf 11 juni kunnen de kinderen kiezen tussen activiteiten bij de eigen locatie, de Outdoor Kidz en de Sport Kidz.

Wat kunnen BSO kinderen van Sport Kidz verwachten?

MvB TRAINING is al jarenlang een vaste partner van Stichting Samenwijs en actief op diverse locaties op het gebied van TSO en BSO. Daarnaast heeft Miel inmiddels al heel wat ervaring met het trainen van kinderen. In samenwerking met tennisvereniging HTC de Ypelaer heeft Miel het paviljoen in gebruik om kinderen te kunnen ontvangen in het sportieve hart van Hilvarenbeek. Hier gaan we iedere dag een variërende sportactiviteit ondernemen. MvB TRAINING zal de beweeg- en sportactiviteiten richten op het verbeteren en uitbreiden van de motorische vaardigheden, en dit vooral aanbieden in spelvormen die voor alle kinderen leuk en uitdagend zullen zijn.

De praktijk 

In de week van maandag 27 mei gaan alle 8+ kinderen van De Doelakkers, Starrebos en Driehoek samen met hun vaste pedagogisch professional een bezoek brengen aan de Sport Kidz. U dient uw kind wel aan te melden via de website van Stichting Samenwijs. Dat kan vanaf 20 mei en wij hopen dan ook dat u hieraan gaat bijdragen omdat de activiteiten bij te weinig aanmeldingen niet tot hun recht kunnen komen. We bieden de activiteiten in kleine groepjes aan van maximaal 12 kinderen zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen.

We willen deze periode voor de zomervakantie benutten om na te gaan of deze nieuwe vorm voor de BSO-activiteiten in alle opzichten goed aansluit bij de wensen van kinderen, ouders en onze medewerkers.
Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd terecht bij uw vaste pedagogisch professional of bij één van de onderstaande medewerkers uit de werkgroep. 

Begeleidende brief van Stichting Samenwijs Opvang 

Locatie MvB TRAINING
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die je kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites