• Nieuws en blog

snowfit-snowboard-us

Onbezorgd en blessurevrij op wintersportvakantie? Volg ons Snowfit trainingsprogramma

Voor een verantwoorde vakantie, waarin we dagelijks ons lichaam enorm belasten in korte tijd, zijn veel mensen vaak niet goed voorbereid op hun wintersportvakantie.
Wie wil nou niet onbezorgd de piste af? Met een gedegen voorbereiding door middel van specifieke oefeningen en makkelijk toe te passen technieken kun jij straks vol vertrouwen van de bergen af.

We zullen starten op 8 januari om 19.00 uur, met een extra training voor de skiërs en snowboarders, d.m.v. een specifieke workout gericht op een fitte en blessurevrije wintersportvakantie, ook voor personen die nog niet bij ons trainen (€5,- p.p. per training). Er zijn minimaal 6 deelnemers nodig voor doorgang van de workout Snowfit.

Trainingen zijn iedere dinsdag in de maanden januari en februari en u kunt deelnemen wanneer het u uitkomt. Eenmalig of om de week is dus ook mogelijk.

Inschrijven of vragen?
Je kunt ons bereiken via de reguliere trainingen of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites