• Nieuws en blog

Online-training

Online Training / Bootcamp@home

Onze eerste online-trainingen staan op onze website! We hebben ons best gedaan om het zo duidelijk mogelijk voor jullie te maken, voor ons ook een klein beetje onwennig en laten we het maar houden op een opstartfase welke vanzelf verbeterd en daarmee professioneler zal worden. We hopen dat jullie hier alvast lekker mee kunnen trainen. De training met uitleg vinden jullie helemaal onderaan deze pagina.

TRAIN AND HAVE FUN

Team MvB TRAINING 

Bootcamp@home 6-4-2020 

Bootcamp@home 1-4-2020,
geen grapje ;-)

Bootcamp@home 30-3-2020 

Bootcamp@home 27-3-2020 

Bootcamp@home 25-3-2020  

Na alle inspanning is het ook tijd voor stretch en relax, maar ook als u in de ochtend wakker wordt, of een computerbreak nodig heeft, even met de kids wilt ontspannen, of in de avond...

Deze oefeningen zullen je goed doen.

TRAIN AND HAVE FUN 

Bootcamp@home 23-3-2020  


Bootcamp@home 20-3-2020 

Mededeling i.v.m. Coronavirus

Update 19-3-2020 - 11:47 uur 


Interactie/repost 


Uitleg

 
Cross Knees


Mountainclimbers


Burpee 

 
Side Lunge


Uitleg training (pdf) 

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites