Samen met MvB TRAINING(Miel van Berkel) bouwt HTC de Ypelaer aan haar toekomst

20190429_112749

Zoals aangekondigd is HTC de Ypelaer aan het bouwen aan de toekomst van onze tennisvereniging. Belangrijk onderdeel van de toekomst is de trainer. Naar onze mening betreft dat een rolinvulling door een professional die het gezicht is van de verenging, iemand die helpt de vereniging te vernieuwen en te versterken. Dit door in eerste instantie goede tennis training te geven, maar ook door een verbinder te zijn in de club. We hebben het een clubman/vrouw genoemd, een tennistrainer die meer doet dan alleen training geven. 

In september zijn we begonnen met een zorgvuldig proces waarin dat profiel heeft vorm gekregen en we enkele partijen hebben uitgenodigd een voorstel te doen.
Uiteindelijk heeft het bestuur de keuze gemaakt voor Miel van Berkel(MvB TRAINING).

Vanaf april 2020 volgend jaar is Miel van Berkel het nieuwe gezicht van onze vereniging. Hij bruist van de ideeën en heeft ons overtuigd dat hij onze vereniging de boost kan geven die we graag willen realiseren. Zo zijn wij weer een stapje verder op weg naar een mooie toekomst van onze vereniging. Binnenkort hoor je meer.

Locatie MvB TRAINING
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die je kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites