• Nieuws en blog

20190429_112749

Samen met MvB TRAINING(Miel van Berkel) bouwt HTC de Ypelaer aan haar toekomst

Zoals aangekondigd is HTC de Ypelaer aan het bouwen aan de toekomst van onze tennisvereniging. Belangrijk onderdeel van de toekomst is de trainer. Naar onze mening betreft dat een rolinvulling door een professional die het gezicht is van de verenging, iemand die helpt de vereniging te vernieuwen en te versterken. Dit door in eerste instantie goede tennis training te geven, maar ook door een verbinder te zijn in de club. We hebben het een clubman/vrouw genoemd, een tennistrainer die meer doet dan alleen training geven. 

In september zijn we begonnen met een zorgvuldig proces waarin dat profiel heeft vorm gekregen en we enkele partijen hebben uitgenodigd een voorstel te doen.
Uiteindelijk heeft het bestuur de keuze gemaakt voor Miel van Berkel(MvB TRAINING).

Vanaf april 2020 volgend jaar is Miel van Berkel het nieuwe gezicht van onze vereniging. Hij bruist van de ideeën en heeft ons overtuigd dat hij onze vereniging de boost kan geven die we graag willen realiseren. Zo zijn wij weer een stapje verder op weg naar een mooie toekomst van onze vereniging. Binnenkort hoor je meer.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites