• Nieuws en blog

sportbegeleiding-voor-je-kind

Specifieke sportbegeleiding voor je kind

Ben je tussen de 12 en 17 jaar en hou je van bewegen, maar gaat sporten bij een reguliere club niet vanzelf of ligt teamsport je niet. Is er een medische reden dat niet elke sport zomaar past? Heb je een (tijdelijke) boost van jouw conditie nodig? Of kom je terug van een blessure en wil je onder deskundige begeleiding weer wedstrijdfit het veld op? Heb je overgewicht en zoek je hier begeleiding voor om meer te bewegen? Dan is training in een kleine groep onder begeleiding van een specialist van Sophysio kinderfysio én een personal trainer van MvB TRAINING misschien iets voor jou.

Een individueel (aangepast en afgestemd) programma op jouw persoonlijke wensen en doelen is mogelijk. Een total body workout als primaire sport, medisch fitness of ondersteuning bij jouw eigen sport. (Deels of volledige) vergoeding door zorgverzekeraars is bij veel hulpvragen mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sophie Prinsen 
06 53 798 381
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Miel van Berkel
06 38 296 215
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites