• Nieuws en blog

Tennis-Padel

Voorjaarscyclus tennis- en padeltraining van start in de week van 31 mei - schrijf je nu in!

MvB TRAINING verzorgt vanaf de week van 31 mei weer tennis- en padeltrainingen bij de verenigingen TC Esbeek en HTC de Ypelaer (Hilvarenbeek). Bekijk hieronder snel de opties en schrijf je in!


HTC DE YPELAER

Tennis
Inschrijving mogelijk voor leden en niet-leden.
INFO JEUGD // INFO SENIOREN // INSCHRIJVEN

Padel
Deelname aan padeltrainingen alleen mogelijk met lidmaatschap bij HTC de Ypelaer.
INFO // INSCHRIJVENTC ESBEEK

Tennis
Lidmaatschap bij TC Esbeek is verplicht om training te volgen. Nog geen lid? Schrijf je alvast in voor de trainingen via onderstaand formulier. Wij zorgen en dan voor dat je aangemeld wordt als lid bij TC Esbeek. 
INFO // INSCHRIJVEN


Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites