BRAM VAN RIJN

Hoi, ik ben Bram, 25 jaar en binnenkort woonachtig in Tilburg. Op dit moment studeer ik aan de Fontys Sporthogeschool de Master Sport- en Bewegingsonderwijs. Daarnaast ben ik actief in het hockey als trainer/coach bij verschillende verenigingen in Noord-Brabant. Sinds kort ben ik ook onderdeel van MVB TRAINING. Mijn toegevoegde waarde is mijn persoonlijke aanpak binnen de verschillende onderdelen van MvB TRAINING. Dit kan zijn in personal en/of groepstrainingen maar ook in de buitenschoolse beweeg opvang. 

Bij HTC de Ypelaer zal ik mij met name richten de organisatorische zaken rondom de promotie en organisatie van de vereniging. Vanuit mijn opleiding heb ik een (sport) theoretische achtergrond die de koppeling maakt met de praktijk. Hierdoor heb ik inzicht in de huidige maatschappelijke veranderingen en hoe je daarop inspeelt als vereniging. In mijn optiek heeft HTC de Ypelaer de faciliteiten en de toewijding van vrijwilligers om (weer) een plek te worden waarbij iedereen op zijn of haar niveau kan tennissen, samen komen en ontspannen. Hier ga ik mij dan ook hard voor inzetten. 

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites