DAVE SAMSON

Sport zit simpelweg in mijn DNA en is mijn grootste passie Al vanaf mijn kinderjaren loopt sport als een rode draad door mijn leven en heb ik menig sport dan ook wel beoefend van voetbal tot tafeltennis van thai-boksen tot skateboarding en nog veel meer. Sport in het algemeen is voor mij fun en ontspanning en ik kan gewoon niet zonder. Sinds 1995 doe ik aan Fitnesstraining en vlak daarna heb ik het besluit genomen om van mijn hobby mijn werk te maken.

Achtergrond

Na het behalen van mijn eerste opleiding Fitvak A volgden vele opleidingen en cursussen zoals Fitvak B, Fitvak Personal trainer, AALO Personal Trainer, Trx-trainer, Kettlebell-trainer, Swiss en Bosuball Stability trainer, Voedingsconsulent en RPM Spinning-instructeur. Na het behalen van mijn eerste opleiding ben ik direct begonnen als fitnessinstructeur en groepsles-instructeur tegelijkertijd ben ik begonnen met mijn opleiding Personal trainer en ben ik na het behalen van dit diploma gelijk aan de slag gegaan als Personal trainer wat ik inmiddels na ruim 15 jaar nog steeds met groot plezier doe.

Motivatie

Ik ben een allround-trainer, van alle markten thuis of het doel nu gewichtsverlies, core-stability, revalidatietraining of sportspecifieke training betreft ik doe het met alle plezier. Mijn specialisaties zijn sportspecifieke-training en revalidatietraining. Met mijn afgeronde opleiding tot Voedingsconsulent begeleid ik ook op het gebied van gezonde en verantwoorde voeding. Gezonde voeding is de sleutel voor het behalen van vele verschillende doelstellingen Training geven is mijn passie en met mijn kennis, jarenlange ervaring, enthousiasme en persoonlijke aandacht kan ik iedere (top)sporter ongeacht het niveau helpen zijn of haar doelstelling te behalen.

Wil jij starten met Full Body Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.
Alle bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites