MARK SCHENNING

Ik ben Mark Schenning 47 jaar . Geboren en getogen in Apeldoorn maar sinds 1997 woon ik in Brabant. Sport zit er vanaf mijn geboorte al in. Samen met mijn vader, maar ook iedere dag met andere kinderen op een veldje lekker tegen een bal aan schoppen. Deze inspanning leverde mij een contract op als voetballer en heb dit vanaf mijn 17e tot mijn 35e professioneel gedaan. Hoogte punt was natuurlijk het behalen en spelen van de Champions League met Willem II.

Motivatie

Na mijn voetbalcarrière ben ik als voetbaltrainer geworden. Dit doe ik dagelijks nog met veel plezier. Mijn plezier haal ik uit de ontwikkeling van het team of individu. Als ik zie dat iemand plezier heeft en zich ontwikkelt dan ben ik tevreden. Zelf ben ik ook nog steeds erg fanatiek en ga er altijd voor 100% tegenaan. Wat ik wil betekenen voor de sporters die onder mijn hoede trainen is dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Dat ze alles hebben gegeven met een eigen doel. Dat wil ik graag bereiken met mijn trainingen bij MvB TRAINING. Ik kijk ernaar uit om te gaan starten en een duurzame relatie op te bouwen.

Wil jij starten met Full Body Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.
Alle bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites