MARLE VAN DESSEL

Hoi allemaal! Mijn naam is Marle, 30 jaar, en ik woon in Tilburg. Mijn studiejaren heb ik doorgebracht in de Verenigde Staten, waar ik mijn diploma heb behaald in "Communications". Je zult me dus vooral achter de computer vinden, vanwaar ik er voor zorg dat alle randzaken van MvB TRAINING op rolletjes lopen. In mijn vrije tijd ben ik zelf graag sportief bezig als hockeyster voor Were Di Dames 1 in Tilburg. Daarnaast vind ik het erg leuk om jeugdteams te trainen en coachen. Dat sluit mooi aan bij de tussenschoolse beweegopvang die ik ook verzorg voor MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites