MIEL VAN BERKEL

Passie

Al van kinds af aan ben ik met sport bezig. Het zit in mijn bloed. Gewoon omdat ik het zo ontzettend leuk vind. Zelf bewegen en anderen helpen bij hun sportieve uitdagingen geven mij veel energie. Omdat ik er veel voldoening en positiviteit voor terug krijg, ben ik gestart met MvB TRAINING. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct trainingen gaan geven en kan ik wel zeggen dat ik in al die jaren veel ervaring heb opgedaan in verschillende takken van sport. Training geven is echt mijn passie. Persoonlijke aandacht, effectief en functioneel trainen zijn voor mij de sleutelwoorden tot resultaat.

Achtergrond

Na het afronden van de CIOS opleiding ben ik meteen gestart als tennistrainer en fitnessinstructeur. Continu heb ik opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis over training en het menselijk lichaam hoog en up to date te houden.

Motivatie

Het trainen in een sportschool is leuk en goed, mits er een goede begeleiding is en de oefeningen correct worden uitgevoerd. Maar in een sportschool trainen kan ook onpersoonlijk zijn en daardoor missen mensen vaak de motivatie om te blijven trainen. Daarom besloot ik als Personal Trainer verder te gaan. Hier kan ik mijn enthousiasme, kennis en sociale vaardigheden perfect in kwijt. Trainen bij MvB TRAINING is leuk, functioneel en effectief. Deze zaken komen dan ook altijd terug in mijn trainingen. Je kunt alleen of in groepsverband trainen. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau met zelf gestelde doelen: lekker willen sporten met goede begeleiding, presteren bij een bepaald sportevenement, conditie verbeteren of het wegnemen van lichamelijke klachten.

Fitter door buiten trainen

Ik ben vaak buiten te vinden, buiten sporten geeft je meer energie. Zonlicht zorgt voor extra energie, een goed humeur en Vitamine D (betere spierfunctie, sterkere botten, sterker immuunsysteem, hogere hersenfunctie waardoor minder depressies). Als er niet voldoende licht is, maakt ons lichaam het slaaphormoon melatonine aan. Hierdoor worden we al snel slaperig, minder fit en ook minder vrolijk. Met voldoende zonlicht verdwijnt dit gevoel. Buiten trainen is dus niet alleen leuk maar ook functioneel. Dat staat bij MvB TRAINING centraal.

Wil jij starten met Full Body Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.
Alle bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites