MIEL VAN BERKEL

Passie

Al van kinds af aan ben ik met sport bezig. Het zit in mijn bloed. Gewoon omdat ik het zo ontzettend leuk vind. Zelf bewegen en anderen helpen bij hun sportieve uitdagingen geven mij veel energie. Omdat ik er veel voldoening en positiviteit voor terug krijg, ben ik gestart met MvB TRAINING. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct trainingen gaan geven en kan ik wel zeggen dat ik in al die jaren veel ervaring heb opgedaan in verschillende takken van sport. Training geven is echt mijn passie. Persoonlijke aandacht, effectief en functioneel trainen zijn voor mij de sleutelwoorden tot resultaat.

Achtergrond

Na het afronden van de CIOS opleiding ben ik meteen gestart als tennistrainer en fitnessinstructeur. Continu heb ik opleidingen en cursussen gevolgd om mijn kennis over training en het menselijk lichaam hoog en up to date te houden.

Motivatie

Het trainen in een sportschool is leuk en goed, mits er een goede begeleiding is en de oefeningen correct worden uitgevoerd. Maar in een sportschool trainen kan ook onpersoonlijk zijn en daardoor missen mensen vaak de motivatie om te blijven trainen. Daarom besloot ik als Personal Trainer verder te gaan. Hier kan ik mijn enthousiasme, kennis en sociale vaardigheden perfect in kwijt. Trainen bij MvB TRAINING is leuk, functioneel en effectief. Deze zaken komen dan ook altijd terug in mijn trainingen. Je kunt alleen of in groepsverband trainen. Iedereen traint op zijn/haar eigen niveau met zelf gestelde doelen: lekker willen sporten met goede begeleiding, presteren bij een bepaald sportevenement, conditie verbeteren of het wegnemen van lichamelijke klachten.

Fitter door buiten trainen

Ik ben vaak buiten te vinden, buiten sporten geeft je meer energie. Zonlicht zorgt voor extra energie, een goed humeur en Vitamine D (betere spierfunctie, sterkere botten, sterker immuunsysteem, hogere hersenfunctie waardoor minder depressies). Als er niet voldoende licht is, maakt ons lichaam het slaaphormoon melatonine aan. Hierdoor worden we al snel slaperig, minder fit en ook minder vrolijk. Met voldoende zonlicht verdwijnt dit gevoel. Buiten trainen is dus niet alleen leuk maar ook functioneel. Dat staat bij MvB TRAINING centraal.

Wil jij starten met Full Body Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.
Alle bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING

Locatie MvB TRAINING
Ijsclubweg 2
5018 AC Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites