SUSAN VAN BEERS

Hoi! Mijn naam is Susan, 38 jaar en ik woon in Eindhoven. In 2015 heb ik mijn Sportmassage certificaat behaald en op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding tot Personal Trainer bij AALO.

Mijn leven staat in het teken van sport! Op mijn zesde begon ik met hardlopen en dit is uitgegroeid tot het rennen van marathons en trailruns. Daarnaast Crossfit ik regelmatig en bij een zonnetje pak ik ook graag de racefiets.

Erg fijn dat ik dit nu mag aanvullen met het geven van trainingen bij MvB, iets waar ik heel veel energie van krijg. Ik ben ervan overtuigd dat je met sporten meer kan bereiken dan je zelf denkt. Plezier staat bij mij voorop! Hierdoor komt de rest vanzelf en blijf je gemotiveerd om telkens nét iets meer uit jezelf te halen. Graag deel ik mijn enthousiasme en hoop ik jullie te motiveren zodat je jezelf kan blijven verbazen!

Tot snel.

Wil jij starten met Full Body Bootcamp?

Meld je dan aan voor een proefles bij MvB TRAINING.
Alle bootcamps starten op de trainingslocatie van MvB TRAINING

Locatie MvB TRAINING
Het MvB TRAINING outdoor trainingspark zit aan de Ambrosiusweg in Hilvarenbeek, net voor de hoofdingang van Strand en Speelland Beekse Bergen. Het trainingspark is volledig uitgerust met voldoende materiaal voor de sportactiviteiten, zoals een outdoor gym voor individuele trainingen, bootcamps, activiteiten voor grotere groepen, vier tennisbanen. 7 jeu de boulebanen, kleedruimtes met douchegelegenheid en een kantine met terrras op het zuiden. Een uniek concept in de regio.

Locatie Sportcomplex
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die u kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store. U ontvangt van MvB TRAINING een e-mail waarmee u uw account kunt activeren. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites