WILLEM VLOET

Velen van jullie zullen mij al kennen binnen de club, maar toch stel ik me graag nog even voor. 

Ik ben Willem Vloet, 27 jaar en kom uit Deurne. Van jongs af aan ben ik al een fanatieke tennisser en dat resulteerde erin dat ik 10 jaar geleden de opleiding tot tennistrainer heb gevolgd bij de KNLTB om in Deurne les te kunnen geven. 

Zo’n zeven jaar geleden leerde ik Jolien kennen en zijn in Hilvarenbeek gaan wonen. Ik ben toen direct lid geworden van HTC de Ypelaer. Hier heb ik snel vele mensen leren kennen door mee te doen aan verschillende activiteiten en al snel besloot ik mezelf aan te sluiten bij de toernooicommissie. Daarnaast geef ik al een aantal jaren tennistraining bij de club.

Samen naar een hoger niveau

Ik ben ervan overtuigd dat er veel potentie en talent zit binnen HTC de Ypelaer. Door mijn gedrevenheid en enthousiasme hoop ik veel van jullie met plezier te mogen trainen en samen naar een hoger niveau te werken.

Daarnaast kijk ik er enorm naar uit om samen met Miel onze ideeën te gaan uitwerken en op die manier te werken aan de toekomst van de tennisclub.

In mijn ogen is HTC de Ypelaer een mooie club waar veel mensen hart en ziel inzetten om er iets moois van te maken en ben trots om mijn steentje daaraan bij te kunnen dragen!

Tot snel op de club!

Willem Vloet

Locatie MvB TRAINING
Ambrosiusweg 11
5081 NV Hilvarenbeek

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Aanmelden voor onze trainingen gaat via de Eversports app die je kunt downloaden in de  App Store of Google Play Store

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites