CONDITIE VERBETEREN

Niet meer zo adem zijn na een korte inspanning? Kan je conditie beter? Hartslag en ademhaling onder controle krijgen tijdens en na het sporten?

Dagelijks intensief sporten is echt niet nodig om je conditie te verbeteren. Je conditie wordt niet uitsluitend bepaald door het aantal minuten die je doorbrengt op een cardio-apparaat. Voor het opbouwen van conditie is variatie in oefeningen en goede begeleiding nodig. Wil je graag jouw conditie verbeteren? Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining.

Praktische informatie

Voor wie is Conditie Verbeteren?

Voor iedereen vanaf 16 jaar die aan zijn conditie wil werken. Jong & oud, man & vrouw, lang niet getraind of een ervaren hardloper. Onze trainingen zijn voor iedereen die nog moet beginnen of juist wat extra tips en tricks nodig hebben.

Waar wordt er getraind?

We trainen het liefst in de buitenlucht op onze eigen locatie, maar trainen op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport) parken, sportclubs, maar ook aan huis.

Wat kost Conditie Verbeteren?

De kosten zijn afhankelijk van de vorm waarin je de training krijgt. Dit kan zijn middels een Full Body Bootcamp, Personal Training of een Small Group Bootcamp. Bekijk de desbetreffende pagina's voor meer informatie of neem contact met ons op voor meer informatie.

Starten met het verbeteren van je conditie?

Meld je dan aan voor een gratis proeftraining of neem contact met ons op voor meer informatie.

Locatie MvB TRAINING
Ijsclubweg 2
5018 AC Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites