CORE STABILITY

Een goede rompstabiliteit voorkomt pijnklachten in het lichaam. Wel eens last van je rug of nek? 

We zitten steeds vaker en ook het thuiswerken helpt niet mee met het constant hebben van een goede werkhouding. Wil je jouw houding verbeteren maar weet je nog niet zo goed hoe? Met Core Stability train je de spieren in de bekken, buik, rug, nek en schouders. De basis van ons lichaam. Bijna alle bewegingen starten vanuit de buik en/of rug. De spieren hoeven niet heel sterk te zijn, maar juist het uithoudingsvermogen en de coördinatie ervan moeten goed zijn. Tijdens onze Full Body Bootcamps wordt er met regelmaat aandacht besteed aan de Core Stability. Ook plannen we hier regelmatig extra trainingen voor in.

Praktische informatie

Voor wie is Core Stability?

Core Stability is voor iedereen, sporters en niet-sporters, nodig. Heb je een zittend beroep en werk je veel thuis, of maak je juist veel dezelfde bewegingen gedurende de dag? Grote kans dat je wel eens last heeft van je nek, schouders of rug. Met een goede ‘core’ zullen je pijnklachten verminderen.

Waar wordt er getraind?

Tijdens onze Bootcamps en Personal Trainingen wordt er regelmatig aandacht besteed aan Core Stability. We trainen tijdens deze trainingen het liefst in de buitenlucht op onze eigen locatie, maar trainen op andere locaties is ook mogelijk. Denk hierbij aan o.a. (sport) parken, sportclubs, aan huis.

Wat kost Core Stability?

Core Stability wordt als onderdeel aangeboden binnen onze bestaande Full Body Bootcamp, Personal Training of Small Group Bootcamp. Regelmatig worden er ook extra Core Stability trainingen ingepland, hier kunnen onze leden gratis voor inschrijven.

Starten met Core Stability?

Meld je dan aan voor een gratis proeftraining bij MvB TRAINING.

Locatie MvB TRAINING
Ijsclubweg 2
5018 AC Tilburg

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Copyright © mvbtraining.nl | Website gerealiseerd door:
 Van Laarhoven Websites